به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ انجام شد: نشست صمیمانه دانشجویان با راوی کتاب حوض خون

نشست صمیمانه دانشجویان با راوی کتاب حوض خون به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ یکشنبه ۵ آذر در محل کتابسرای دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

در این نشست که با حضور صغری بستاک، از راویان کتاب حوض خون و جمعی از دانشجویان برگزار شد، درباره دوره دفاع مقدس در منطقه خوزستان و به‌ویژه زندگی زنان اندیمشکی که در زمان جنگ در خارج از جبهه به رزمندگان کمک می‌کردند، شرحی داده شد.بستاک از حضور زنان درکمیته امداد، بانک، جهادسازندگی، رختشویی در پشت جبهه، حضور در تعاون سپاه و مقاطعی از حضور خود در بیمارستان شهید کلانتری به‌عنوان پرستار گفت و در پایان دانشجویان به پرسش‌وپاسخ درباره کتاب و موضوعات مطرح شده به گفتگو نشستند.
گفتنی است، صغری بستاک، سال ۱۳۳۷ در اندیمشک متولد شد و فعالیت‌هایش را پیش از پیروزی انقلاب شروع کرد. وی همچنین پس از انقلاب در نهادهایی همچون بنیاد مستضعفین، نهضت سوادآموزی، کمیته امداد و بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک خدمت کرده است.